Snapback & Stitches

12191433_10206908967578565_5516269586169948603_n

 

Såhär ser jag inte ut till vardags, bara på Halloween. Vill be om ursäkt till de barn som jag skrämde livet ur (glömde bort att jag såg ut som jag gjorde när jag skulle prata med er och jag ska för alltid skämmas över detta). 

Det här med att spela in covers… Självklart får man ta lite omtagningar när man spelar in för det blir alltid något fel. Man låter trött, man har inte tillräckligt hög volym i lurarna så det blir ur takt, man tappar fokus osv. Listan kan göras lång. Men jag har verkligen fått KÄMPA för att få till en någorlunda okej inspelning av min cover på Stitches. Det vill verkligen inte bli bra?! Jag har bestämt mig för att den ska vara uppe på Youtube med video och allt på Söndag. Skam den som ger sig.

Tänkte även dela med mig av min kärlek till Snapbacks. På killar, på tjejer, på djur, på alla. Det är sexigt och det är slappt och det är verkligen perfekt. Det räddar en alltid när håret inte är on point. Ni vet, utväxt och så. Men idag insåg jag att jag har ju bara en enda keps. Och let’s face it, man behöver omväxling och man behöver matcha. Så jag beställde en blommig keps som jag tror kommer vara riktigt fet. Mer om det i morgon. GOD NATT!

PS. NI FICK TRE INLÄGG IDAG SOM JAG LOVADE.

Lämna en kommentar