ATT VARA ENSAM

HALLÅ!

Här sitter jag på hotellrummet. Alldeles knäpptyst är det och för en gångs skull tycker jag att det är skönt. Alla mina jobb är väldigt sociala och jag har människor runtomkring mig varenda vaken timme förutom timmen innan jag ska somna, så jag behövde nog lite egentid. Mina veckor är alltid fullspäckade från måndag till söndag, morgon till kväll och jag tror det kan bli utmattande för mig utan att jag riktigt märker det. Det är svårt att förklara men allting jag gör i mitt liv är så otroligt roligt och jag trivs med allting så jag lider inte av att ha fullt upp.

Jag har många vänner som klagar på att de är trötta och omotiverade. Det kan jag också bli, men om jag skulle svara “jag är trött” varje gång någon frågar mig hur jag mår så hade jag förmodligen blivit tröttare än vad jag faktiskt är. Det handlar mer om den mentala inställningen många gånger. Varför är du trött? Har du sovit för lite? Jobbar du 20 timmar om dygnet? Hatar du ditt jobb? Ta tag i det och sluta vara trött. Vi har så jäkla stor makt över både vårt välmående och vår mentalitet så gör inte dig själv till ett offer. Nu menar jag verkligen inte att man inte får vara trött, för det är mänskligt och trött blir man! Men att vara trött hela tiden varje dag i veckan är inte rimligt. Det är roligare att vara pigg och glad så ta reda på vad som tynger ner dig och skin, skin som den zuuul du é!

Jag trodde att hotellet jag bor på skulle ha ett gym, men tydligen inte… måste ha blandat ihop informationen med något annat hotell. Iallafall så spöregnar det ute så jag har verkligen ingen lust att ta mig ut och träna så jag får köra ett pass här på rummet och sen beställa room service. Hur nice?!

Lämna en kommentar