JOBBAR I HORISONTELLT LÄGE

GOD MORGON ALLA MINA HJÄRTAN!

Jag har varit vaken sedan 05.30 imorse… Igår kväll firade jag Alla hjärtans dag med middag på Spisen tillsammans med mina singelvänner och kom därför inte i säng förrän vid 12. Tänkte att jag skulle sova länge idag så jag kanske kan bli frisk någon gång men nä, 05.30 vaknade jag pigg och redo för dagen. När jag väl vaknar kan jag inte ligga kvar i sängen och dra mig i någon timme utan det börjar direkt krypa i benen så jag måste gå upp. Det är liksom fysiskt omöjligt för min kropp att inte gå upp när jag vaknat.

Det blir fortsatt jobb i horisontellt läge för mig idag, förmodligen imorgon också. Jag håller på med tre låttexter på samma gång här och ingen av dem vill riktigt bli 100 % färdiga. Jag vet inte varför jag inte får rätt på det! Men jag ska vara envis och jobba på det resten av denna veckan. Blir det inte bra får jag skicka iväg det till någon som kan hjälpa mig :) Men det är ju kul när man kan själv.

Jag tänkte skriva Del 2 på min resa med Major Tom idag så det kommer komma upp under dagen. Håll utkik och ha en härlig dag <3

 

Lämna en kommentar