Tillbaka i favoritstaden

 

HEJ GÄNGET!

Sitter i skrivande stund i loungen och väntar på mitt tåg. Hade några timmar att döda innan hemfärd så det passade perfekt att kunna sitta här och få undan mail, skriva lite lyrics och jobba. Kommer med andra ord inte ha någonting alls att göra på tåget senare, haha.

Har iallafall haft ännu en grym helg uppe i Göteborg. Denna helgen hade jag två sessions inbokade för att skriva låtar till mitt kommande album så jag började lördagen med att checka in på First Hotel G för att sedan dra ut till Jonas i Hisingen. Ännu en låt färdig där! Söndagen tog jag med mig Jonas ut till Mölndal för en session hos Mr Mendonca. Tog oss två timmar sedan hade vi ännu en hit. En bra helg med andra ord, älskar när det flyter på och är lite tempo!

Har insett att jag bara uppdaterar när jag är i Göteborg. Dåligt av mig, men det händer absolut ingenting intressant just nu. Varje dag ser exakt likadan ut och det känns helt lönlöst att skriva ett nytt inlägg varje dag jag är i studion och gör exakt samma grej. Däremot får ni mer än gärna komma med tips på saker jag kan skriva om och berätta vad ni förväntar er att få läsa om här?? Känner mig fortfarande ny på detta men jag gör verkligen mitt bästa alltså…

TA HAND OM ER <3

 

Lämna en kommentar