MORISKA PAVILJONGEN 21 APRIL 2017

HALLÅ PÅ ER!

För ungefär två år sedan började jag jobba med den fantastiska hiphop/reggae-artisten O-hund. Vi är uppvuxna i samma stad, på samma område med samma sorts människor. När jag var yngre hade jag alltid hans musik i lurarna, såg honom äga i The O-zone battles och hängde i publikhavet på hans gig. Jag minns att jag tänkte “jag ska jobba lika hårt som han och om några år stå på den där scenen jag med”. Nu, några år senare, är det plötsligt dags. Och jag ska inte bara få stå på samma scener som han stått på utan jag ska få stå där MED honom. Det känns fett som fan.

Musikbranschen, som alla andra branscher, är fylld av rötägg så när jag träffar på människor som inte bara är grymma musiker, utan även underbara människor, blir jag så jäkla glad och taggad. Det är lätt att drömma sig bort, önska sig saker och vänta på att någonting ska hända men varje gång jag ser någon som varje dag lägger ner sin själ i att komma framåt så påminns jag om att göra likadant.

Hur som helst! Den 21 april är det releasefest för O-hunds album ‘Kom som du e’ på Moriskan i Malmö (ligger i Folkets park). Ni kan ju bara tänka er hur glad jag var när jag fick veta att jag skulle få vara med på hans platta… wowowow. Det kommer bli en riktigt bra kväll med flera grymma gästartister, jag är en av dem, så se till att vara på plats och ta med alla du känner!

 

Lämna en kommentar