MORGONSTUND HAR GULD I MUN

GOD MORGON, HÖRRNI!

Hur mår ni idag? Jag mår som en kung. Vaknade upp i Malmö hos min bästis, skjutsade henne till jobbet, körde inom min storebror på hemvägen, hann bara hem och lämna väskan innan jag tog mig en löprunda på 30 minuter, kom hem svettig och go för att laga proteinpannkakor och nu sitter jag här! Jag älskar att starta dagen med att vara så aktiv och produktiv som möjligt, det gör att resten av dagen känns lite lättare på något vis.

Men på tal om någonting annat! Jag är sjukligt beroende av att göra listor. Jag gör listor till allt från vad jag ska köpa till vad jag ska packa till vad jag ska göra under dagen. Varje söndag skriver jag upp kommande veckas mål och sedan gör jag ett schema från måndag till söndag där jag skriver in vad jag ska göra varje dag. Jag har lugnat ner mig lite nu, men förr kunde det gå så långt att jag planerade in när jag skulle gå på toaletten… Alltså ni hör ju, det är inte normalt?! Men jag insåg själv att jag var tvungen att lägga ner det där för så fort jag missade något på den där alldeles för långa listan fick jag ångest. Så genom att skriva upp färre mål och “uppgifter” att bocka av undviker jag att “misslyckas”. Som sagt, helt jäkla sjukligt.

Idag ska jag jobba hemifrån och skriva färdigt låtarna jag snackade om igår. Tänkte sätta mig med det och lite mail nu i en timme och sedan dra till gymmet för att fylla på med fokus (jag kan tyvärr inte sitta still längre än en timme åt gången).

Vi hörs lite senare så glöm inte kika in under dagen <3

Lämna en kommentar