JAG ÄR TILLBAKA

HEJ HEJ HEJ!

Det var längesen jag kikade in här och det ber jag hemskt mycket om ursäkt för. Det har varit så mycket annat runtomkring så det har verkligen inte gått ihop. Men! Jag har förmodligen haft den absolut bästa sommaren i mitt liv. Starten på detta året var tuff och gick i rejäl uppförsbacke, men i somras vände det så jag tänkte dela med mig av vad som hänt sedan sist:

Jag började med att ta semester i Palma, för att sedan komma hem och skriva kontrakt på min första egna lägenhet!

Sedan satte sommarens gig igång! Jag har verkligen varit överallt och ingenstans denna sommaren och haft så sjukt kul. Två gig på hemmaplan (Lund), en sväng till Ronneby, Ven och flera andra goa ställen. Men det bästa giget jag landade denna sommaren var helt klart Malmöfestivalen. Jag hade äran att få köra en helt egen show OCH lira tillsammans med Urban Mashup (O-hund, Antonio-D, Third Eye, Sabotage, Norea, Marianne Da Cruz, Soleil Camara).

Jag började även jobba med producenten, musikern och låtskrivaren Jonas Ekdahl uppe i Göteborg. Vi har på endast två studiodagar fått fram grymt bra material och det ska bli riktigt fett att få göra färdigt våra låtar nu i december så vi kan skicka iväg material och få rullning på detta.

Förutom alla äventyr med musiken har jag försökt bo in mig i min lägenhet och skapa den där hemmakänslan. Jag trivs så bra i min lägenhet, en trea i centrala Lund, och känner att jag vill bo här för alltid!

Med detta lovar jag att börja uppdatera er oftare och bättre! Ta hand om er <3

Lämna en kommentar