Idol 2016

45

 

Jag ska erkänna att på många vis lockar det att ställa sig i den långa kön in till Idol-juryn i år. Mest för att få träffa den nya juryn, haha, men jag ska faktiskt stå emot frestelsen då jag absolut inte har tålamodet för att stå i kö så länge… 

På onsdag hoppar jag på tåget upp till Götlaborg för att spela in min nya singel med the one and only Paulo Mendonca. Skrev en riktigt vass countrypop-dänga tillsammans med honom och Nadia Iakovidou för någon månad sen så nu ska den spelas in och det ska göras med bravur. Den är dessutom på svenska vilket är lite outforskat revir för min del. Alla erfarenheter är bra erfarenheter och vem vet, svensk countrymusik kanske blir min grej? Jag trivs riktigt bra iallafall. Längtar tills jag får släppa eget material ju! 

Det har varit lite frågor kring vad som egentligen hände uppe i TV4-huset och vad som pågår med ENT osv. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt vet själv för tillfället. Det är många frågetecken som ska klaras ut nu men jag lovar att jag berättar så fort det finns något att berätta! 

Ni har väl inte missat min Youtube-kanal förresten?! Jag har precis släppt en pianoversion av låten Pillowtalk så se till att tunea in så ni får höra den (sök på Linnéa Rigeblad på Youtube).

Lämna en kommentar