DEL 3 PÅ MIN RESA

DEL 3

Jag har alltid fungerat lite så, att när jag får den där tävlingsinstinkten så går det i 110 km/h dygnet runt. Så var det nu också. Jag började skriva låtar hemma i mitt rum, många gånger med pappas hjälp. Andra året med Major Tom var jag fortfarande lite vilsen. Däremot skapade jag betydligt bättre låtar. Även om de inte var 100 % så såg jag ljuset i tunneln och hade en annan inställning. Jag hade insett att jag var tvungen att skriva och skriva tills det liksom skulle lossna och bli bra. Att sitta hemma på röven och deppa gjorde ju ingen nytta så det var bara att jobba stenhårt, dag in och dag ut.

Det tog tid innan jag fick fram låtar som var bra och som jag ville ha till mig själv som artist. Detta gjorde att jag hela tiden kände mig några steg efter när vi uppträdde, för jag hade inga egna låtar som jag trivdes med och som var jag. Men jag sjöng mina låtar jag hade, jobbade på mitt sound och image för att bli en bra artist. Man ska ju aldrig känna sig färdig och nöja sig med det man åstadkommit. Man ska såklart vara nöjd med sitt arbete, men det är livsfarligt att påstå att man är färdig för då slutar man ju utvecklas.

Från andra året fick jag med mig två låtar som jag kände att jag kunde stå för och vara nöjd med. Jag längtar tills de släpps för de är verkligen bra och jag känner på mig att ni som lyssnar kommer gilla dem också.

Nu är jag på mitt tredje år med Major Tom och det har hänt så mycket med mig. Genom Major Tom har vi, förutom våra studiosessions, haft helger där vi gått kurser i personligt ledarskap tillsammans med Daniel Ekholm från Svenska hälsoteamet (googla). Helgerna med honom har gjort en stor skillnad för mig och min karriär då jag har utvecklats mer än jag trodde var möjligt tack vare honom.

Detta året har jag tagit för mig mer och jag har tydligare mål som underlättar vägen dit. Jag har bättre koll på saker och ting och jag är övertygad om att det är detta jag ska göra. Det bästa är att jag har så mycket mer kvar att lära mig och jag ska se till att få ut så mycket som möjligt av den sista tiden med detta gänget. Jag har en jäkla tur som fått lära känna Jari Kajanne och Paulo Mendonca som håller i projektet. De har stått ut med mig och sett en förmåga i mig som jag inte själv visste fanns. Det är tack vare dem som jag har lärt mig att tro på mig själv och inse att ingenting är omöjligt så länge man jobbar tillräckligt hårt.

2016 uppträdde jag mer än någonsin och jag gjorde det på ett bra sätt. Jag började få in rutinen och kände ingen jobbig nervositet längre. Det var bara kul och utvecklande. Sommaren 2016 var den bästa i mitt liv så nu ska jag se till att 2017 blir ännu bättre mer fler gig och bättre låtar.

HÄNG MED MIG <3

Lämna en kommentar