Vad händer nu, då?

19

Hallihallå!

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja, eller vad jag överhuvudtaget ska skriva här. Jag är liksom varken en fashionista, fitnessbrud eller intressant på något annat sätt som kanske underlättar att vara när man har en blogg. Men jag har faktiskt både roliga och smarta tankar och ibland blir jag snygg på bild. Förutom det så pysslar jag en hel del med musik och tanken är väl att denna hemsida/blogg ska bjuda på min vardag kring just musiken. Denna idé kändes rolig och intressant från början, men på senare dagar har jag insett att jag kanske inte är så intressant att läsa om ändå. MEN! Det gör väl ingenting, eller hur? Jag tröstar mig med att du sitter och läser detta istället för att göra annat, så ditt liv kanske är som mitt?

Det blir vad det blir och så länge ni inte förväntar er världens bästa skönhetstips eller inspirerande texter och bilder om min vardag så kommer ni trivas här. Det enda jag kan lova är att detta kommer vara en blogg som inte är lik så många andra.

Älska, hata, kommentera, skicka roliga mail eller gör ingenting alls. Ha det bara himla gött så får vi se hur allting eskalerar.

Lämna en kommentar