Studioinspelning

11156235_10205538055906630_6783542009172411675_n

Jag är en av få människor som ÄLSKAR morgonen, söndagar och måndagar (redan nu vet jag att ni tänker: Omg vem påstår att man tycker om livets tre jobbigaste ting göm dig under en sten). Söndagar är den dagen jag alltid förbereder mig inför kommande vecka (planerar så mycket att jag förmodligen börjar skriva in toalettbesök i min kalender snart). Och på söndagar spelar jag in, skriver låtar, fotograferas osv. Och måndagar är fulla av nya möjligheter och alla andra klyschiga, inspirerande och påhittade men SÅ bra saker.

Så länge jag inte lider av sömnbrist eller har drabbats av en mansförkylning så har jag riktigt svårt för att gå och lägga mig. Jag kan ha ÅNGEST över att behöva sova och slösa typ 6 timmar av mitt dygn på sömn (jag veeeet, man behöver sömn annars ser man ut som skit, alla frågar om man är sjuk, man tänker “Va fan, är jag så ful eller varför tror du det?” så blir man deprimerad för man tror att alla tycker att man är ful och sen dör man till slut). Men tänk vad mycket mer jag hade fått gjort om jag slapp sova?

Vill ni veta vad jag ska göra idag eller ni skiter lite i vilket? Klart ni bryr er, varför skulle ni annars läsa liksom. Jag ska till gymmet, spela in, skriva lyrics, oooooch…. göra en veckoplanering inför kommande vecka! KUL ELLER HUR? Sen ska jag klippa naglarna. Kanske äta lite?

På tisdag fyller jag år och då kommer min blogg släppas for real. Ni vet, officiellt och så. Hoppas jag har hunnit få upp åtminstone ETT bra inlägg tills dess liksom.

Nu ska jag till gymmet för att träna mina biceps, omringad av alla fitnessbrudar och heta män som står och spänner sig i speglarna (tro inte att jag är en hater nu, I luuv it).

PEACE 

Lämna en kommentar