Gothia Towers & Upper house spa

GOD JUL! Jag hoppas att ni alla har haft en fin Jul, oavsett om ni firar eller inte firar alls. Jag vet att högtider och framförallt Julen många gånger är en ångestfylld tid för många så jag vill att ni ska veta att jag tänkt mycket på er under dessa dagar. Jag har själv haft lite svårt för Julen förut men i år hade jag det så himla bra med min familj. Det viktigaste är att vi tar hand om varandra och sprider mycket kärlek, även till oss själva!

Jag är just nu i Göteborg för studiojobb och lite gött häng på Gothia Towers. Gillar verkligen detta hotellet! Jättefin utsikt, god frukost och underbara sängar. Personalen har också varit så trevlig och tillmötesgående. Jag rekommenderar er verkligen att bo här när ni är i Göteborg eller iallafall att ni besöker deras spa (ni får rabatt om ni bor på hotellet).

Jag och Jonas har fullt upp att göra färdigt låtarna till min kommande EP. Jag längtar så sjukt mycket tills vi släpper det nya materialet. Vill verkligen höra vad ni tycker!!

Det är inte mycket uppdatering nu, jag vet. Men som jag sagt tidigare så bor jag i studion nu och alla dagar är exakt likadana så jag försöker att inte tråka ut er :). Jag lovar att uppdatera er så fort det är något nytt på gång! <3

Lämna en kommentar