NUUUU KÖR VI!

 

HEJ ALLA MINA HJÄRTAN!

Jag tror inte att ni förstår hur glad och taggad jag är över att äntligen vara igång PÅ RIKTIGT med min hemsida och framförallt min blogg. Jag körde en testomgång förra året där jag försökte hitta min grej, förstå hur allting fungerar och klura ut hur JAG kan göra detta på bästa sätt. Givetvis vill jag driva denna hemsidan utefter mina läsares önskemål, men jag ska fasen också ha kul och trivas när jag gör det. Men nu känner jag att jag har rätt energi och engagemang för att göra detta på ett bra sätt!

THE BIG QUESTION IS vad ni kommer kunna läsa om för smarriga saker här. Ni som följer mig på Instagram (@linnearigeblad) är väl införstådda med att jag älskar selfies och att driva med mig själv, så givetvis kommer jag bjuda på sådant även här. Jag tycker om att skriva om livets stora gåtor, diskutera världsproblem, provocera lite, ta bilder på mig själv och att SKRYTA! Jag anser mig själv vara väldigt bra på detta och ser ingen anledning till att hålla tillbaka på något av det där.

Men det viktigaste och största fokuset kommer vara på min musik. Jag är artist och låtskrivare (nu även bloggare, entreprenör, Youtuber) så jag kommer ta med er på så många olika äventyr runt om i världen!

Men! Jag undrar ändå vad ni förväntar er av min blogg? Vad vill ni läsa om, se och höra? Jag har en till liten surprise och “nylansering” som kommer upp här nästa vecka så stay tuned!

Lämna en kommentar