ALLA HJÄRTANS DAG – SINGLE EDITION

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Av någon anledning är det många som uttrycker ilska och hat denna dagen. Ni vet “jag hatar alla par som ska skryta om sina förhållanden” och “jag hatar alla singlar som ska vara så bittra denna dagen”. Sedan ska vi inte tala om alla medier som på något vis förskönar och lyfter upp bitterheten man BORDE känna som singel denna dagen. Alltså, kan alla bara lägga av? Det känns som att syftet med denna dagen är helt bortglömt.

Det handlar om att sprida kärlek till personerna i sin omgivning. Hur svårt kan det vara, då? Tydligen sjukt svårt eftersom det har blivit någon form av tävling på sociala medier om vem som har det bäst och vem som har det sämst. Herregud, det finns ju miljontals sätt att sprida kärlek på!

Detta är mitt sjätte år som singel. Jag ska erkänna att när jag var några år yngre kunde jag också vara bitter över denna dagen och störa mig på alla “lyckliga par” i mitt instagramflöde. Men de senaste två-tre åren har jag bara bestämt mig för att Alla hjärtans dag ska vara en fin dag för mig. Jag ska fira kärleken till mig själv, min familj, mina vänner och livet. Hur gör man det då?

  1. Planera din dag utefter det du tycker om att göra.
  2. Hatar du att diska, träna och städa? Skit i det idag (är detta dina favoritsaker att göra så kör hårt).
  3. Beställ hem din favoritmat och ät framför TV:n. Du ska inte behöva stå och laga mat och diska idag om du inte vill.
  4. Sprid kärlek på internet genom dina sociala medier.
  5. Berätta för din familj och dina vänner hur viktiga de är för dig.
  6. Se det fina i alla par omkring dig. De är lyckliga och har funnit varandra, det är en bra sak!
  7. Ät goda saker som Nutella, glass, snabbmat osv… Listan kan ju göras lång på mat som är gott.
  8. Ha hemma-spa. Skrubba kroppen, raka benen, gör hårinpackning, ansiktsmask och smörj in dig med din bästa bodylotion. Avsluta med något fint nagellack kanske?
  9. Tänd ljus, ha mysig belysning och läs en bok/kolla på din favoritfilm.
  10. Tänk positiva tankar. Vad älskar du mest med dig själv? Vad är du bra på? Vad tycker du om att göra? Vad är du tacksam över? Vad har du uppnått hittills i ditt liv? Dröm dig bort lite och må bra.

Jag håller på med en Vlogg (min första någonsin så vi får se hur det blir) som handlar lite om vad jag gör denna dagen! Bland annat äter jag mycket skit och bara slappar. Mer om det senare, nu ska jag jobba. Ta hand om er idag, gänget <3

Lämna en kommentar